Rundersuccade met zilte plantjes “Terre et mer”
Leon Mazairac

Heerlijke rundersukade met zeevenkel en zeebanaantjes

Alain maakt een heerlijk gerecht met vlees.
Alain Caron

Dubbele steak tartaar met knapperige wortelsalade

Wagyu steak met doperwten-puree en shiitake tapenade
Ramon Brugman

Wagyu steak met doperwten-puree en shiitake tapenade

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Salade met palmkool
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Yakitori spiesjes
Ramon Brugman

Yakitori met edamame boontjes

Entrecote met rode bieten en ui
Alain Caron

Entrecote met gekonfijte ui, rode biet, julienne van witlof en citrus mayo

Macaroni met ham en kaas en een frisse salade van kool
Ramon Brugman

Macaroni met ham, kaas en een frisse koolsalade met wortel

Ossenworst
Alain Caron

Tartaar met ossenworst

wintergroenten
Alain Caron

Kippendijen gevuld met wintergroenten

Wiener Schnitzel - Lekkere Track
Ramon Brugman

Wiener schnitzel met citroen en peterselie

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Crispy kipnuggets
Ramon Brugman

Crispy kipnuggets met zoetzure dip

Steak tartare met Hollandse aardperen, kastanje en truffel
Alain Caron

Steak tartaar met Hollandse aardperen, kastanje en truffel

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade