Visschotel met kabeljauw
Sharon de Miranda

Gebakken vis met aardappelpuree en een frisse bloemkoolsalade

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Gerecht gehaktballen
Sharon de Miranda

Snel eenpansgerecht met groenten en gehaktballetjes

Sharon maakt een traybake met witvis en garnalen
Sharon de Miranda

Traybake met witvis, Hollandse garnalen en bloemkool

Pumpkin spice chocolademelk | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Warme pumpkin spice chocolademelk

Krokante kip in honing boter saus
Sharon de Miranda

Krokante kipstukjes in honing-botersaus

Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Ramon Brugman maakt een frisse hoplimonade met sinaasappel en citroen
Ramon Brugman

Frisse hoplimonade met sinaasappel en citroen

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met zomerfruit

vega kibbeling
Ramon Brugman

Plantaardige romige aardappelsalade met ravigotesaus en kibbeling

Onze chef-kok Ramon Brugman maakt zelf ijsthee met sinaasappel en munt
Ramon Brugman

Zelfgemaakte ijsthee met sinaasappel en munt

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Ramon Brugman kookt met Joost Eerdmans
Ramon Brugman

Joost Eerdmans' recept voor Haagse bluf met krokante amandelen

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Speculaas popcorn
Ramon Brugman

Speculaas popcorn

Candy apples | Lekkere track
Ramon Brugman

Candy apples met kaneel voor Halloween

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room