Broodje bavette met zoete whiskeysaus
Rosah van Schendelen

Broodje bavette met tomaat, augurk, gekaramelliseerde uien en whiskeysaus

Gevulde pita’s met gehakt en selderijsalade
Sharon de Miranda

Gevulde pita’s met gehakt, selderijsalade en frisse dip

Eggs benedict
Ramon Brugman

Eggs benedict met spinazie, pancetta, een gepocheerd eitje en Hollandaisesaus

Steak tartaar met frietjes van knolselderij en kappertjes
Rosah van Schendelen

Steak tartaar met frietjes van knolselderij

Winterse stamppot met zuurkool en spek
Sharon de Miranda

Winterse stamppot met zuurkool en spek

Pinchos met gebakken Secreto, romesco en zoete ui
Ramon Brugman

Snelle pinchos met zoete ui, paprika en Ibérico secreto

Steak tartaar | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Steak tartaar op knapperig brood met romige pestocrème

Bananenpannenkoeken met clotted cream
Sharon de Miranda

Bananenpannenkoeken met clotted cream

Chef-kok Sharon maakt lekker gerecht met Gelderse rookworst
Sharon de Miranda

Pastinaak stamppot met spinazie, witte kaas en rookworst

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Gebakken kokosrijst met kip en garnalen
Sharon de Miranda

Gebakken kokosrijst met kip en gedroogde garnalen

Salade met palmkool
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Roerbakbroccoli met biefstukpuntjes
Sharon de Miranda

Roerbakbroccoli met biefstuk, pinda’s en zoete aardappelfriet

Ramon Brugman

Chinese tomatensoep met kip en omelet

Ramon Brugman

Likkepot met zoete sjalotten en tuinkers

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Ramon Brugman

Dadar isi: gevuld omelet met gehakt en rijst

Ramon Brugman

Knolselderijsoep & serranoham salade