pasta met garnalen
Sharon de Miranda

Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter

Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

Sticky asperges
Sharon de Miranda

Rijst met sticky spicy groene asperges en frisse koolsalade

Visschotel met kabeljauw
Sharon de Miranda

Gebakken vis met aardappelpuree en een frisse bloemkoolsalade

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Sharon maakt een traybake met witvis en garnalen
Sharon de Miranda

Traybake met witvis, Hollandse garnalen en bloemkool

Ramon Brugman maakt een soort tartaar met zalm, appel, ricotta en krokante aardappel
Ramon Brugman

Zalm met appel, ricotta en krokante aardappel

Pasta met verse nori, tomaatjes en buffelmozzarella
Sharon de Miranda

Verse pasta met nori, buffelmozzarella en romige mascarpone

Salade met bloemen en kruiden
Sharon de Miranda

Salade met paddenstoelen, feta en eetbare bloemen

Suikermais
Ramon Brugman

Geroosterde maiskolf met citroenboter en frisse dip

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met zomerfruit

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Chef-kok Sharon maakt een pittige pinda-okersoep
Sharon de Miranda

Pinda-okersoep met bananenchips

Vegetarische gyoza
Sharon de Miranda

Japanse gyoza met korianderdip

Noedels met shiitake en vissaus van Hollandse Schol
Sharon de Miranda

Snelle rijstnoedels met groenten, shiitake en cashewnoten