pasta met garnalen
Sharon de Miranda

Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter

Japanse curry met krokante kip, broccoli en jasmijnrijst
Sharon de Miranda

Curry met krokante kip, broccoli en jasmijnrijst

Gevulde pita’s met gehakt en selderijsalade
Sharon de Miranda

Gevulde pita’s met gehakt, selderijsalade en frisse dip

Nasi met chorizo
Sharon de Miranda

Nasi met chorizo, witte kool en shiitake

Knoflookgamba's
Rosah van Schendelen

Knoflookgamba’s met gembersiroop en stokbrood

Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Rundersuccade met zilte plantjes “Terre et mer”
Leon Mazairac

Heerlijke rundersukade met zeevenkel en zeebanaantjes

Steak tartaar met frietjes van knolselderij en kappertjes
Rosah van Schendelen

Steak tartaar met frietjes van knolselderij

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

Chef-kok Sharon maakt een lekker en betaalbaar eenpansgerecht. Rijst met tomaten, gehakt, broccoli, venkel, prei, spinazie en olijven. Lekker en makkelijk!
Sharon de Miranda

Eenpansgerecht met tomatenrijst, gehakt en groenten

Alain maakt een heerlijk gerecht met vlees.
Alain Caron

Dubbele steak tartaar met knapperige wortelsalade

Winterse stamppot met zuurkool en spek
Sharon de Miranda

Winterse stamppot met zuurkool en spek

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier

Salade met gekruide biltong
Sharon de Miranda

Knapperige paksoisalade met biltong & amandel

Visschotel met kabeljauw
Sharon de Miranda

Gebakken vis met aardappelpuree en een frisse bloemkoolsalade

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette