Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Ramon Brugman

Zachte koolraap mousseline met gebakken romanesco en hazelnoot

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruidenbodem

Toast met paddestoelenragout en een spiegelei
Ramon Brugman

Paddestoelen ragout met verse kruiden, getoast brood en een spiegel ei

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep