Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise

Pangsit met oosterse kipvulling en frisse pompoensalade met tahin
Sharon de Miranda

Pangsit met kip en een pompoen salade met frisse dip

Nigiri beef met radijs
Ramon Brugman

Zelfgemaakte sushi met ossenhaas en radijs

Koreaanse Buchimgae met heerlijke salade
Ramon Brugman

Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Zelfgemaakte worstenbroodjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte worstenbroodjes

Bietensoep en broodje met makreelmousse
Sharon de Miranda

Bietensoep met een broodje makreelmousse

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Drie smakelijke amuses voor de kerst van Sharon de Miranda
Sharon de Miranda

Drie smakelijke amuses voor kerst

Gyoza Japans gebakken dumpling
Ramon Brugman

Japanse gyoza met edamame boontjes

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Courgette tartaar & eierkoektaartje met rood fruit
Alain Caron

Courgette tartaar & eierkoektaartje met rood fruit

Sharon de Miranda

Asperges met ei, aardbei en gele bietjes

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips