Gefrituurde okra met pittige uien-tomaatsalsa en een frisse salade
Sharon de Miranda

Gefrituurde okra met pittige uien-tomaatsalsa en een frisse salade

Bruine bonenstoof
Sharon de Miranda

Bruine bonenstoof met rijst en rode kool op zuur

Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt Libisch gevulde aardappelen.
Nadia Zerouali

Libisch gevulde aardappelen

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Risotto met geitenkaas en bladgoud
Alain Caron

Risotto met geitenkaas en bladgoud

Bulgur met haloumi
Sharon de Miranda

Bulgur salade met gegrilde halloumi, aubergine, tomaat en yoghurt dip

Een glasnoedelsalade met krokant gebakken oesterzwammen
Sharon de Miranda

Glasnoedelsalade met krokant gebakken oesterzwammen

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

gevuld stokbrood
Sharon de Miranda

Stokbrood met vegagehakt en paprikasalade

Salade met krokante avocado en halloumi
Nadia Zerouali

Salade met krokante avocado en halloumi

Broodje veldbonenhummus met salade
Sharon de Miranda

Veldbonenhummus met verse broodjes en venkelsalade

Ovenschotel van pasta penne en drie soorten kaas
Sharon de Miranda

Ovenschotel van pasta penne en drie soorten kaas

Courgette tartaar & eierkoektaartje met rood fruit
Alain Caron

Courgette tartaar & eierkoektaartje met rood fruit

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Nadia Zerouali

Vegan vrijheidssoep harira & kaasloempia's

Sharon de Miranda

Asperges met ei, aardbei en bietjes

Vegetarische poké bowl, met mais, biet en hazelnoot
Sharon de Miranda

Vegetarische poké bowl met mais, biet en hazelnoot

Sharon de Miranda

Smashed potatoes met pittige mayonaise en regenboogwortels