Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuwsbrief
Zoek door de site
Menu
Recepten
Experts
Terugkijken
Rubrieken
Wandelingen
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
0-30 minuten
(-)
30-60 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
(-)
Alain Caron
Leon Mazairac
Ramon Brugman
Sharon de Miranda
Gerecht
(-)
Vis
Vlees
Vegetarisch
Vegan
Menu
(-)
Voorgerecht
(-)
Hoofdgerecht
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Amuse met tongfilet en garnalen
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Gerookte makreel van Terschelling
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Koken met app tegen voedselverspilling
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Yoghurt van Alain
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Bieten met dressing van sojasaus
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Roodbaars, coquilles en gepofte quinoa
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Shii-takes met kabeljauw, gamba’s en inkvis.
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Oesters met spinazie en zeewier
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Parmentier met kaviaar.
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Scholfilet en pietermanfiler
Alain Caron
Onvoldoende
Not so poor
Gemiddeld
Goed
Very good
Visschotel met een saus van strandkrabben