Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen

Alain Caron

Gerookte makreel van Terschelling

Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade
Alain Caron

Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade

Alain Caron

Koken met app tegen voedselverspilling

Alain Caron

Yoghurt van Alain

Alain Caron

Bieten met dressing van sojasaus

Alain Caron

Roodbaars, coquilles en gepofte quinoa

Alain Caron

Shii-takes met kabeljauw, gamba’s en inkvis.

Alain Caron

Oesters met spinazie en zeewier

Alain Caron

Visschotel met een saus van strandkrabben

Alain Caron

Scholfilet en pietermanfiler

Alain Caron

Parmentier met kaviaar.