pasta met garnalen
Sharon de Miranda

Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter

springrolls
Ramon Brugman

Vietnamese springrolls met salade van watermeloen, feta en krokante nootjes

Gevulde pita’s met gehakt en selderijsalade
Sharon de Miranda

Gevulde pita’s met gehakt, selderijsalade en frisse dip

Quiche van zoete aardappel met een kipsalade
Sharon de Miranda

Quiche met een bodem van zoete aardappel en kipsalade

paksoi
Sharon de Miranda

Gevulde paksoibladeren met glasnoedels

Plaattaart met apserges ham en ei
Ramon Brugman

Plaattaart met witte asperges, gedroogde ham en oude kaas

Flatbread met geitenkaasmousse en pesto
Sharon de Miranda

Opgerold flatbread met geitenkaas en pesto

Een hartige taart van filodeeg met kruidige Surinaamse kip
Ramon Brugman

Hartige taart met groenten, aardappel en Surinaamse kip

Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

orzo metkip
Ramon Brugman

Orzo met kip, citroen en een frisse komkommersalade

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

Alain maakt een heerlijk gerecht met vlees.
Alain Caron

Dubbele steak tartaar met knapperige wortelsalade

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Arepa's met gerookte paprikakip
Ramon Brugman

Arepa’s met paprikakip, avocado spread en chipotle saus

Winterse stamppot met zuurkool en spek
Sharon de Miranda

Winterse stamppot met zuurkool en spek

Spinazie met Lions Mane paddenstoel, knolselderij en bietjes
Alain Caron

Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette