Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Cannoli
Ramon Brugman

Cannoli met chocola en pistachenootjes

Pompoenrisotto met vegan honing
Nadia Zerouali

Risotto van pompoen, walnoot en salie

Recept paddenstoelen Nadia
Nadia Zerouali

Shoarma van shiitake en oesterzwammen

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

broodje bietenhummus
Ramon Brugman

Luchtig flatbread met bietenhummus en feta

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Gemarineerde rettich met een boontjessalade
Nadia Zerouali

Gemarineerde rettich en boontjessalade met gekonfijte citroen

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Ramon Brugman

Pompoencake

Ramon Brugman

Pani puri met vulling van pompoen

Ramon Brugman

Indiase curry met oesterzwam