Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Nigiri beef met radijs
Ramon Brugman

Zelfgemaakte sushi met ossenhaas en radijs

Suikermais
Ramon Brugman

Geroosterde maiskolf met citroenboter en frisse dip

Koreaanse Buchimgae met heerlijke salade
Ramon Brugman

Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam

Salade met palmkool
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Ramon kookt met politicus Dilan Yeşilgöz
Ramon Brugman

Dilan Yeşilgöz-Zegerius' recept voor Turkse yoghurtsoep met kikkererwten en munt

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Lekkere track bonendip pita crackers - lief gebaar
Ramon Brugman

Crackers van pitabroodjes met een frisse bonendip

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Lijnzaadcrackers
Ramon Brugman

Lijnzaadcrackers en sandwichspread met een gepocheerd eitje

Zelfgemaakte worstenbroodjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte worstenbroodjes

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Crispy kipnuggets
Ramon Brugman

Crispy kipnuggets met zoetzure dip

Gepofte knoflooksoep met bietensalade
Leon Mazairac

Gepofte knoflooksoep, bietensalade en een winterse cocktail

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade