springrolls
Ramon Brugman

Vietnamese springrolls met salade van watermeloen, feta en krokante nootjes

Pastasalade met zalm en groene asperges
Ramon Brugman

Pastasalade met groene asperges, romige zalm en een mosterd dille dressing

Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise

ei
Leon Mazairac

Scampi's met venkelmousseline, een romige pastissaus, crème Dubarry en een roereitje

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier

Romige vis
Ramon Brugman

Kabeljauwfilet in romige kokossaus met rijst en frisse komkommer salade

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Ramon Brugman maakt een soort tartaar met zalm, appel, ricotta en krokante aardappel
Ramon Brugman

Zalm met appel, ricotta en krokante aardappel

Traybake met zalm en aardappel en knoflookbrood
Ramon Brugman

Traybake met zalm en aardappel en knoflookbrood

Alain maakt een heerlijk gerecht met Zeeuwse zeegroenten
Alain Caron

Doradefilet met Zeeuwse zeegroenten en vermouth

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Makreelburger met salsa
Alain Caron

Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui

Winters stoofgerecht van kabeljauw met witte bonen, paksoi en saffraan
Ramon Brugman

Winters stoofgerecht van kabeljauw met witte bonen, paksoi en saffraan