Broodje bavette met zoete whiskeysaus
Rosah van Schendelen

Broodje bavette met tomaat, augurk, gekaramelliseerde uien en whiskeysaus

American pancakes met mascarpone en aardbeien
Ramon Brugman

American pancakes met mascarpone en vers fruit

Eggs benedict
Ramon Brugman

Eggs benedict met spinazie, pancetta, een gepocheerd eitje en Hollandaisesaus

rabarberstrudel
Ramon Brugman

Rabarberstrudel met vanille crème, appel en cranberries

Steak tartaar met frietjes van knolselderij en kappertjes
Rosah van Schendelen

Steak tartaar met frietjes van knolselderij

Pinchos met gebakken Secreto, romesco en zoete ui
Ramon Brugman

Snelle pinchos met zoete ui, paprika en Ibérico secreto

Steak tartaar | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Steak tartaar op knapperig brood met romige pestocrème

Crispy oliebollen, croutons met slagroomijs en advocaat van jenever
Rosah van Schendelen

Kerst dessert met slagroomijs, hangop, advocaat en choco peertjes

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Salade met palmkool
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag