Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Leon Mazairac

Broodje rundvlees met truffel en mayonaise

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Spaghetti Vongole
Leon Mazairac

Spaghetti vongole met tomaatjes uit de oven

Leon Mazairac

Nederlandse vis & chips

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Leon Mazairac

Bierstoof met zeebaars

Leon Mazairac

Strandvis met blanke botersaus

Leon Mazairac

Clos d' Opleeuw Wijndomein in Belgie

Leon Mazairac

Opwarmen met bamisoep

Leon Mazairac

Stoofpotje voor bijvangstvis met schorseneren

Leon Mazairac

Eilandgerecht met cranberry en duindoorn

Leon Mazairac

Broodje kraai

Leon Mazairac

Orange Wine uit Chaam

Leon Mazairac

Achterhoekse chef Rick van den Broek in Doetinchem

Leon Mazairac

Recept bij het item van Berkshire varkens