Kaaskroketjes
Leon Mazairac

Kaascrostini met vijgen, krokante kaaskroketjes en rogvleugel

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

Vis goujonettes van tongschar met tartaarsaus en komkommersalade
Leon Mazairac

Gefrituurde tongschar met frisse komkommersalade en tartaarsaus

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Speculaas cakejes met appel gember spijs en koekkruimels
Ramon Brugman

Speculaaskoeken met gember-appelspijs

Pan pizza
Ramon Brugman

Pan pizza met ricotta, tomaat en courgette

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache

Volkoren crackers met zalmsalade
Ramon Brugman

Zalmfilet americain op luchtige volkoren crackers

Ramon maakt een pasta trapaneze
Ramon Brugman

Pasta trapanese met geroosterde courgette

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Banoffee-taart met zelfgemaakte karamel
Ramon Brugman

Banoffee-taart met zelfgemaakte karamel

Medaillekoekjes als traktatie
Ramon Brugman

Gouden medaille koeken om zelf te versieren

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Gevulde koolrabi met biet en scholfilet
Leon Mazairac

Gevulde koolrabi met scholfilet en een salade van gepofte wortel met biet

Paris Brest
Ramon Brugman

Een klassiek Frans gebakje: de Paris-Brest