Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Tartelette met kruisbessen
Ramon Brugman

Tartelette met kruisbessen en room

Ramon Brugman

Frikandel speciaal met zelfgemaakte friet en mayonaise

Ramon Brugman

Chipolatataart met room en vruchtjes

Breekbrood met geroosterde paprikasoep
Ramon Brugman

Breekbrood met geroosterde paprika

Ramon Brugman

Versgebakken rondo's met hazelnootspijs

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Ramon Brugman

Hét recept voor klassieke Boeuf Bourguignon

Ramon Brugman

Honing geglaceerde varkensribbetjes

Ramon Brugman

Pappardelle bolognese originale

Ramon Brugman

Bosvruchten yoghurt bavaroise afgewerkt met kletskoppen

Ramon Brugman

Gegrild lamsvlees op tortilla en salade

Ramon Brugman

Conchiglie met venkel

Ramon Brugman

Gevulde paascake met meringuekuikentjes

Ramon Brugman

Empanada met makreel en chili non carne