Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Gemarineerde rettich met een boontjessalade
Nadia Zerouali

Gemarineerde rettich en boontjessalade met gekonfijte citroen

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Ramon Brugman

Appelbeignets en glühwein

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Alain Caron

Watermeloen met tomaat, gevuld met mozzarella

Leon Mazairac

Duck eggs benedict

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Nadia Zerouali

Vlierbloesembeignets

Alain Caron

Frisse salade met kaas en truffel