Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

Bietensoep en broodje met makreelmousse
Sharon de Miranda

Bietensoep met een broodje makreelmousse

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche met Nederlandse kiwi

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Sharon de Miranda

Japanse hartige pannenkoekjes met dashi en wasabi mayonaise

Leon Mazairac

Bierstoof met zeebaars

Leon Mazairac

Strandvis met blanke botersaus

Leon Mazairac

Eilandgerecht met cranberry en duindoorn

Sharon de Miranda

Sopaipilla's met Antilliaanse tonijnsalade

Rivierkreeft cocktail
Leon Mazairac

Cocktail d’écrevisse” (Rivierkreeften cocktail)