Rosah van Schendelen

Pita shoarma van knolselderij met tomaat, radijs en rode ui

Stoofpeer met kruimeldeeg en appelstukjes
Jetske van den Elsen

Stoofperen in vlierbloesemsiroop met kruimeldeeg

Dessert met nashipeer
Ramon Brugman

Taartje met frangipane en nashiperen

knolselderij tandoori
Sharon de Miranda

Knolselderij tandoori met frietjes van bakbanaan en feta salade

Salade met gepocheerd ei
Alain Caron

Gepocheerd ei met salade en roomsaus

Krokante tartelette met noten-tofucrème en kruiden
Jetske van den Elsen

Krokante tartelettes met noten-tofucrème en verse kruiden

Gefrituurde oesterzwammen met remouladesaus
Sharon de Miranda

Gefrituurde oesterzwammen met remouladesaus

Dessert met honingbes
Ramon Brugman

Tartelette met honingbessen en romige mascarpone kwark vulling

Crumble met bosbessen
Rosah van Schendelen

Kersencrumble-taart met bramen en lavendelroom

Gevulde panbroodjes
Sharon de Miranda

Koekenpan broodjes met een vulling van geitenkaas en pompoen

Bananen pannenkoeken - Sharon de Miranda
Sharon de Miranda

Bananen pannenkoeken met havermout, appel en vanille-ijs

Italiaanse klassieker met twist: Ribollita
Jetske van den Elsen

Italiaanse soep met bonen en chili croutons

Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Mac 'n cheese met oude kaas en knapperige cornflakes
Rosah van Schendelen

Macaroni met oude kaas, jalapeño en krokante cornflakes

Tarte tatin pompoen peer en een salade met balsamico
Geneal Harreman

Hartige tarte tatin met pompoen en geitenkaas

oknomiyaki
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki van spitskool en wortel met gember en furikake

Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

mexicaanse orzo
Geneal Harreman

Mexicaanse ovenschotel met orzo, zwarte bonen, mais en guacamole