Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Geneal Harreman

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Tunesisch streetfood
Nadia Zerouali

Tunesisch streetfood: kikkererwten soep met oud brood en een eitje

Okonomiyaki van Jetske
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki: Japanse hartige pannenkoek

Sushi gember - Jetske van Elsen
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik sushi gember Gari en Beni Shoga?

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Klassieke kervelsoep én een voorjaarslamstoof
Leon Mazairac

Romige kervelsoep en een lamsstoof met kleurrijke groenten

Hüttenkäse en paneer van Jetske | Foto: Jetske
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik zelf hüttenkäse en paneer?

geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Geneal Harreman

Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim

Hoe maak ik zelf boter?
Jetske van den Elsen

Maak de lekkerste roomboter

Maak Jetske's sweet chili sauce
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's sweet chilisaus

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Maak Jetske's vanille extract
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's vanille extract én vanillesuiker

Maak Jetske's tafelzuur
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's tafelzuur met komkommer en paprika

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Crispy chili-olie van Jetske
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's crispy chili-olie

Pindasaus Jetske
Jetske van den Elsen

Maak zelf Jetske's pindasaus