Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Courgette fritters
Rosah van Schendelen

Courgette fritters met halloumi en sesam salsa

Chef-kok Leon maakt een heerlijk gerecht met de Dik Tromerwt
Leon Mazairac

Sjieke erwtensoep van de Dik Trom Erwt

Vis recept Rosah
Rosah van Schendelen

Snoekbaars met gerookte botersaus en nori lak

Andijvie, witlof en bier
Leon Mazairac

Salade van rauwe andijvie met gerookte kabeljauw

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Rosah van Schendelen

In bierbeslag gefrituurde groenten met remoulade dip

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Spaghetti Vongole
Leon Mazairac

Spaghetti vongole met tomaatjes uit de oven

Leon Mazairac

Luxe klassieke erwtensoep en kabeljauw à la Dugléré

Fish and chips
Leon Mazairac

Nederlandse vis & chips

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Leon Mazairac

Ravioli met oude kaas, raapstelenpesto en truffel

Leon Mazairac

Verse kabeljauw met hollandaisesaus

Leon Mazairac

Belgisch kervelsoepje

Leon Mazairac

Stoofpotje voor bijvangstvis met schorseneren