Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Smaakvolle salade van pompoen, boerenkool en biet in zoutkorst
Geneal Harreman

Warme boerenkoolsalade met pompoen, radicchio, vijgen en biet uit de oven

Witlof met kappertjes en botersaus van gebrande koffie
Geneal Harreman

Gebakken witlof met radijsjes, amandelen en espresso beurre blanc

Chef-kok Leon maakt een heerlijk gerecht met de Dik Tromerwt
Leon Mazairac

Sjieke erwtensoep van de Dik Trom Erwt

Gefrituurde bloemkool
Geneal Harreman

Tempura van bloemkool met chipotle saus en een gevulde paddenstoel met notendip

Gebakken bietjes, wortel en geprakte pompoen met bietensaus
Geneal Harreman

Pompoenpuree met geroosterde biet en wortel

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Spaghetti Vongole
Leon Mazairac

Spaghetti vongole met tomaatjes uit de oven

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Fish and chips
Leon Mazairac

Nederlandse vis & chips

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Leon Mazairac

Cider op de Hoorneboegseheide

Leon Mazairac

Geglaceerde mosselen met eekhoorntjesbrood en een klassieke botersaus