Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Alain Caron

Klassieke paté met salade

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Alain Caron

Kalfsentrecote met rode wijnsaus

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad