Chef-kok Sharon maakt een pittige pinda-okersoep
Sharon de Miranda

Pinda-okersoep met bananenchips

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Bloemkool ovenschotel
Sharon de Miranda

Bloemkool ovenschotel

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Tjauw min
Sharon de Miranda

Bami met Aziatische bladgroenten

Sharon de Miranda

Geurige rijst met avocadodip en krokante kikkererwten

Sharon de Miranda

Aardappelpannenkoekjes met limoenboter, spinazie en rucola