Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

vega kibbeling
Ramon Brugman

Plantaardige romige aardappelsalade met ravigotesaus en kibbeling

Volkoren crackers met zalmsalade
Ramon Brugman

Zalmfilet americain op luchtige volkoren crackers

Moestuin blini's van rode biet en mierikswortel
Rosah van Schendelen

Moestuin blini's van rode biet en mierikswortel

Garnalenkoekjes - Lekkere Track
Ramon Brugman

Garnalenkoekjes met chilisaus

Tartaar van haring - Lekkere Track
Ramon Brugman

Tartaar van haring met zoetzure komkommer en wasabi-mayonaise

Zalm risotto van de barbecue
Ramon Brugman

Risotto met verse groente en zalm van de barbecue

Vis recept Rosah
Rosah van Schendelen

Snoekbaars met gerookte botersaus en nori lak

Collins cocktail
Ramon Brugman

Collins cocktail met oude graanjenever

Ramon maakt gebrande tartaar
Ramon Brugman

Pani puri gevuld met een tartaar van zeebaars

Gevulde avocado
Ramon Brugman

Mexicaanse gevulde avocado met frisse salsa, maïs en witte bonenspread

Seitan
Ramon Brugman

Gewokte groenten met seitan, rijst en cashewnootjes

Focaccia Ramon
Ramon Brugman

Zelfgemaakte focaccia met tomaatjes, olijven en verse pasta

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Croissant met zalm en roerei
Ramon Brugman

Luxe croissant met gerookte zalm, roomkaas en roerei

Danish gevuld met chocolade ganache en duindoornbes
Rosah van Schendelen

Danish koffiebroodje gevuld met chocolade ganache en duindoornbes

Indiase curry met verse mosselen
Ramon Brugman

Indiase curry met verse Zeeuwse mosselen