Tunesisch streetfood
Nadia Zerouali

Tunesisch streetfood: kikkererwten soep met oud brood en een eitje

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Geneal Harreman

Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim

Marokkaanse tritt van Nadia
Nadia Zerouali

Marokkaanse tritt met linzen en meiknolletjes

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Orzo met portobello uit de oven
Geneal Harreman

Orzo bomvol groenten met een gevulde portobello en bechamelsaus uit de oven

Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen

Koude groentesoep
Nadia Zerouali

Koude groentesoep met gefrituurde aardpeer en een knapperige salade

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Pompoenrisotto met vegan honing
Nadia Zerouali

Risotto van pompoen, walnoot en salie

Recept paddenstoelen Nadia
Nadia Zerouali

Shoarma van shiitake en oesterzwammen

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Nadia Zerouali

Marokkaanse salade met moringa

Nadia Zerouali

Syrische kaas met gegrilde groenten