Groene voorjaarssalade met asperge en courgette
Alain Caron

Groene voorjaarssalade met asperge, courgette en hangop

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Sharon de Miranda

Geurige rijst met avocadodip en krokante kikkererwten

Sharon de Miranda

Aardappelpannenkoekjes met limoenboter, spinazie en rucola

Sharon de Miranda

Nasi ketjap met oesterzwammen en een eitje

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Sharon de Miranda

Chimichanga: gefrituurde burrito

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Alain Caron

Salade met honingwijn