Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad

Alain Caron

Salade met honingwijn

Leon Mazairac

Magnolia-aardbei en lycheesorbet

Alain Caron

Mascarpone met koekkruimels

Leon Mazairac

Ravioli met oude kaas, raapstelenpesto en truffel

Alain Caron

Macarons Groningen

Alain Caron

Vegan camembert in Amsterdam

Leon Mazairac

Biodynamische melkveehouder in Drachten

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Alain Caron

Thee bij suikervrij gebak

Alain Caron

Gevulde tomaat