Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Dadel fudge
Nadia Zerouali

Smeuïge dadel fudge van koffie en kardemom

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Leon Mazairac

Magnolia-aardbei en lycheesorbet

Nadia Zerouali

Groente-ontbijt met havermout en karamel

Alain Caron

Mascarpone met koekkruimels

Nadia Zerouali

Halva met pistache & rood fruit

Alain Caron

Macarons Groningen

Leon Mazairac

Biodynamische melkveehouder in Drachten

Nadia Zerouali

Hartige en zoete tuttifrutti met snelle custard

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Alain Caron

Aromatische olie in Amsterdam

Nadia Zerouali

Zelfgebakken wafels met frambozenboter en verse frambozen

Nadia Zerouali

Vanilleroomijs met granaatappel

Nadia Zerouali

Caribische fruitsalade met hartige chocoladedressing

Alain Caron

Rozenbotteltaart