Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Afghaanse okrastoof
Nadia Zerouali

Afghaanse okrastoof

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Turkse salade
Nadia Zerouali

Turkse salade van bulgur met krokante aubergines

Pompoenrisotto met vegan honing
Nadia Zerouali

Risotto van pompoen, walnoot en salie

Recept paddenstoelen Nadia
Nadia Zerouali

Shoarma van shiitake en oesterzwammen

Nadia Zerouali

Harak Osboa: Midden-Oosterse linzenpasta

Nadia Zerouali

Marokkaanse salade met moringa

Nadia Zerouali

Syrische kaas met gegrilde groenten

Leon Mazairac

Magnolia-aardbei en lycheesorbet

Nadia Zerouali

Palestijnse rummaniyeh

Nadia Zerouali

Groente-ontbijt met havermout en karamel

Leon Mazairac

Ravioli met oude kaas, raapstelenpesto en truffel

Nadia Zerouali

Halva met pistache & rood fruit

Nadia Zerouali

Stamppot andijvie met kaas, mosterd en geroosterde amandelen

Leon Mazairac

Biodynamische melkveehouder in Drachten