broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Culinair schrijver Nadia maakt Talbina
Nadia Zerouali

Nadia's recept voor talbina met Koreaanse rozen jujube-thee

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Nadia Zerouali

Syrische kaas met gegrilde groenten

Leon Mazairac

Duck eggs benedict

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Nadia Zerouali

Vlierbloesembeignets

Nadia Zerouali

Zelfgebakken wafels met frambozenboter en verse frambozen

Leon Mazairac

Geflambeerde warme kersen met ijs of mascarpone

Nadia Zerouali

Gestoofde rabarber met kokosroom

Nadia Zerouali

Gevulde dadels met pistache en romige banaan-avocado shake