Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Leon Mazairac

Magnolia-aardbei en lycheesorbet

Leon Mazairac

Ravioli met oude kaas, raapstelenpesto en truffel

Leon Mazairac

Biodynamische melkveehouder in Drachten

Leon Mazairac

Clos d' Opleeuw Wijndomein in Belgie

Leon Mazairac

Opwarmen met bamisoep

Leon Mazairac

Orange Wine uit Chaam

Leon Mazairac

Achterhoekse chef Rick van den Broek in Doetinchem

Leon Mazairac

Recept bij het item van Berkshire varkens

Leon Mazairac

Frietjes stoofvlees

Leon Mazairac

Reerugfilet met geroosterde groenten en theelikeur

Leon Mazairac

Stoofvlees en paarse stamppot