worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Moestuin blini's van rode biet en mierikswortel
Rosah van Schendelen

Moestuin blini's van rode biet en mierikswortel

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Dadel fudge
Nadia Zerouali

Smeuïge dadel fudge van koffie en kardemom

Leon Mazairac

Magnolia-aardbei en lycheesorbet

Nadia Zerouali

Groente-ontbijt met havermout en karamel

Nadia Zerouali

Halva met pistache & rood fruit

Leon Mazairac

Biodynamische melkveehouder in Drachten

Nadia Zerouali

Hartige en zoete tuttifrutti met snelle custard

Nadia Zerouali

Zelfgebakken wafels met frambozenboter en verse frambozen

Nadia Zerouali

Vanilleroomijs met granaatappel

Nadia Zerouali

Caribische fruitsalade met hartige chocoladedressing

Nadia Zerouali

Yufka rolletjes van Leidse kaas

Nadia Zerouali

Gepofte peer met peerkaramel & steranijsroom

Qataaief
Nadia Zerouali

Qataaief