salade met lentegroenten
Alain Caron

Lente salade met radijsjes, Utrechtse uitjes en knoflookvinaigrette

Pannenkoekje met oranje nougat
Alain Caron

Flensjes met oranje noga, mascarpone en een frisse mix van fruit

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

Pasta met groene groenten saus en frisse salade
Geneal Harreman

Pasta met groenten saus, gele courgette, artisjok en een frisse salade

Flowersprout
Geneal Harreman

Romige aardappelsoep met gefrituurde flowersprouts

Alain maakt een heerlijk gerecht met vlees.
Alain Caron

Dubbele steak tartaar met knapperige wortelsalade

Spinazie met Lions Mane paddenstoel, knolselderij en bietjes
Alain Caron

Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette

Croissant alain
Alain Caron

Luxe croissants met kruidencrème en ham

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Dessert van kweeperen, sinaasappelrasp en rooibos karamel saus
Geneal Harreman

Dessert met kweepeer, karamelsaus en paranoten

Curry met zoete aardappel
Geneal Harreman

Zoete aardappelcurry met zwarte rijst en tempeh

Tomaten orzo met verse ingrediënten
Geneal Harreman

Orzo met tomaat, olijven en romige burrata

Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, haricot verts en frisse vinaigrette

Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen