Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Broodravioli
Rosah van Schendelen

Ravioli, croutons en croissantsticks van oud brood

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Suikermais
Ramon Brugman

Geroosterde maiskolf met citroenboter en frisse dip

Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Blauwe bessen salade
Alain Caron

Frisse salade met blauwe bessen en balsamicoazijn

Vlierbloesempannenkoeken alla Suzette met mascarponeroom en aardbeien
Ramon Brugman

Vlierbloesempannenkoeken alla Suzette met mascarponeroom en aardbeien

Groene voorjaarssalade met asperge en courgette
Alain Caron

Groene voorjaarssalade met asperge, courgette en hangop

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool