broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Nadia Zerouali

Groente-ontbijt met havermout en karamel

Alain Caron

Mascarpone met koekkruimels

Nadia Zerouali

Halva met pistache & rood fruit

Alain Caron

Macarons Groningen

Nadia Zerouali

Hartige en zoete tuttifrutti met snelle custard

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Nadia Zerouali

Zelfgebakken wafels met frambozenboter en verse frambozen

Alain Caron

Thee bij suikervrij gebak

Nadia Zerouali

Gepofte peer met peerkaramel & steranijsroom

Qataaief
Nadia Zerouali

Qataaief

Nadia Zerouali

Gestoofde rabarber met kokosroom