Knoflookgamba's
Rosah van Schendelen

Knoflookgamba’s met gembersiroop en stokbrood

Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Kibbeling
Rosah van Schendelen

Kibbeling met zeewiermayonaise en duindoornbes limonade

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

pasta met garnalen
Sharon de Miranda

Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier

Visschotel met kabeljauw
Sharon de Miranda

Gebakken vis met aardappelpuree en een frisse bloemkoolsalade

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Sharon maakt een traybake met witvis en garnalen
Sharon de Miranda

Traybake met witvis, Hollandse garnalen en bloemkool

Ramon Brugman maakt een soort tartaar met zalm, appel, ricotta en krokante aardappel
Ramon Brugman

Zalm met appel, ricotta en krokante aardappel

Salade met tomaat
Rosah van Schendelen

Taco's met tartaar, garnaaltjes met passievrucht en een frisse salade

Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Chef-kok Sharon maakt een pittige pinda-okersoep
Sharon de Miranda

Pinda-okersoep met bananenchips

Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie