Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Word lid
stadssafari
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
(-)
0-30 minuten
30-60 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
Alain Caron
Lendl Mijnhijmer
Leon Mazairac
Ramon Brugman
Rosah van Schendelen
Sharon de Miranda
Gerecht
(-)
Vis
Vlees
Vegetarisch
Vegan
Menu
Lunch
Borrelhapje
(-)
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Herfst
Winter
Lente
Zomer
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Coquilles met romige ajo blanco en frisse blauwe druiven
Romige mosterdsoep en een salade met Hollandse garnalen
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Salade van bietjes met gerookte paling en appel
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Taco's met tartaar, garnaaltjes met passievrucht en een frisse salade
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Garnalenkoekjes met chilisaus
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Tartaar van haring met zoetzure komkommer en wasabi-mayonaise
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Pani puri gevuld met een tartaar van zeebaars
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Sashimi met wasabi en ingelegde gember
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Bietensalade met haring en roggebrood
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Oesters met oosterse en zure dressing
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Oesters met Mezcal en rozenblad
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Salade met gerookte paling en ganzenborst
Paginering
Huidige pagina
1
Pagina
2
Pagina
3
Pagina
4
Volgende pagina
Volgende