Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Word lid
stadssafari
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
(-)
0-30 minuten
30-60 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
Alain Caron
Geneal Harreman
Jetske van den Elsen
Leon Mazairac
Ramon Brugman
Rosah van Schendelen
Sharon de Miranda
Gerecht
(-)
Vegetarisch
Vegan
Drankje zonder alcohol
Menu
Smaakmaker
Ontbijt
Gebak
Lunch
Tussendoortjes
Borrelhapje
Drankjes
Voorgerecht
Hoofdgerecht
(-)
Nagerecht
Seizoen
Herfst
Winter
Lente
Zomer
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gepocheerde rabarber met panna cotta
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Flensjes met oranje noga, mascarpone en een frisse mix van fruit
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
S’mores met kletsmajoors en gezouten karamel
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Broodpudding met zelfgemaakte lemon curd voor Pasen
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Crêpes met bierkaramel en gebakken peer
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Rabarberstrudel met vanille crème, appel en cranberries
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Tiramisu van spekkoek, mascarpone en amandel
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Kerst dessert met slagroomijs, hangop, advocaat en choco peertjes
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Dessert met kweepeer, karamelsaus en paranoten
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Vlierbloesempannenkoeken alla Suzette met mascarponeroom en aardbeien
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Joost Eerdmans' recept voor Haagse bluf met krokante amandelen
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Hemelse modder met slagroom en krokante amandelen
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Dessert van schapenkaas en -ijs met verse vijgen
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Geflambeerde warme kersen met ijs of mascarpone