Appel cupcakes
Jetske van den Elsen

Appel cupcakes met room en knapperige toppings

Kibbeling
Rosah van Schendelen

Kibbeling met zeewiermayonaise en duindoornbes limonade

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Pinchos met gebakken Secreto, romesco en zoete ui
Ramon Brugman

Snelle pinchos met zoete ui, paprika en Ibérico secreto

Steak tartaar | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Steak tartaar op knapperig brood met romige pestocrème

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Lekkere track boterkoek
Ramon Brugman

Boterkoek met krokante amandelen

Lekkere track nasibal
Ramon Brugman

Nasibal met pittige dip

Beschuit letters James
Ramon Brugman

Beschuit letters

Speculaas popcorn
Ramon Brugman

Speculaas popcorn

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Moestuin blini's van rode biet en mierikswortel
Rosah van Schendelen

Moestuin blini's van rode biet en mierikswortel

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Pancakes lekkere track
Ramon Brugman

American pancakes met aardbeien en zoete, luchtige mascarpone

Ramon pasen
Ramon Brugman

Paasnestjes met mascarponecrème en sinaasappel