Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, doperwten, haricot verts en frisse vinaigrette

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

noodles met sesamcurry en speciale spitskoolbonbons
Geneal Harreman

Noedels met pinda-sesamcurry en spitskoolbonbons

Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Pasta korma van chef-kok Geneal
Geneal Harreman

Snelle pasta met venkel, tempeh en romige kormasaus

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Leon’s simmentaler raclette burger met rösti

Chef-kok Geneal maakt een wintersoep met een pannenkoek
Geneal Harreman

Aardpeer en knolselderijsoep met maïspannenkoek

Entrecote met rode bieten en ui
Alain Caron

Entrecote met gekonfijte ui, rode biet, julienne van witlof en citrus mayo

Salade met kaas en bramen
Rosah van Schendelen

Herfstsalade met gegrilde rode biet, ossenhaas, blokjes kaas en uitjes

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Ossenworst
Alain Caron

Tartaar met ossenworst

wintergroenten
Alain Caron

Kippendijen gevuld met wintergroenten

Burger
Alain Caron

Portobelloburger met balsamico en frisse kool

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise