Noedels met saus op basis van restje pindakaas met paksoi
Jetske van den Elsen

Noedels met paksoi en een saus van pindakaas

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Ramon is in Amsterdam en gaat langs bij Sara Shawkat om eten te maken voor bij de iftar
Ramon Brugman

Okrastoof met lam, frisse rauwkost en zelfgemaakte kaassoufflés

Kipnuggets met krieltjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte kipnuggets, crispy krieltjes en groentespaghetti

Alain bezoekt Hoda en Mohamed in Haarlem.
Alain Caron

Zelfgemaakte kruidenthee met ananas en abrikoos

Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Crispy chili-olie van Jetske
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's crispy chili-olie

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

Pindasaus Jetske
Jetske van den Elsen

Maak zelf Jetske's pindasaus

Kipspiesjes
Ramon Brugman

Ramon maakt heerlijke kipspiesjes met een romige currysaus

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Maak zelf Jetske's lemon curd | Foto: BinnensteBuiten
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's lemoncurd

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Maak zelf ketchup met Jeske
Jetske van den Elsen

Maak zelf tomatenketchup

Ramon maakt een smaakvolle salade met palmkool, spruitjes en knapperige panchetta
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop