geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Geneal Harreman

Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Smaakvolle salade van pompoen, boerenkool en biet in zoutkorst
Geneal Harreman

Warme boerenkoolsalade met pompoen, radicchio, vijgen en biet uit de oven

Witlof met kappertjes en botersaus van gebrande koffie
Geneal Harreman

Gebakken witlof met radijsjes, amandelen en espresso beurre blanc

Maak van kerstkliekjes deze gefrituurde aardappelballetjes met stoofvlees
Sharon de Miranda

Gefrituurde aardappelballetjes met stoofvlees van kliekjes

Sharon de Miranda maakt een paddenstoelenstoof voor kerst
Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof met calvados, feta, paprika en een gepofte aardappel

Cubaanse gehaktschotel Picadillo met tomatensalade
Sharon de Miranda

Cubaanse gehaktschotel Picadillo met tomatensalade

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade
Nadia Zerouali

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade

Gebakken bietjes, wortel en geprakte pompoen met bietensaus
Geneal Harreman

Pompoenpuree met geroosterde biet en wortel

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Char siu
Sharon de Miranda

Char siu met gebakken rijst en sperziebonen

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Bulgur met haloumi
Sharon de Miranda

Bulgur salade met gegrilde halloumi, aubergine, tomaat en yoghurt dip

Croque-madame met een heerlijke witte bonensoep met spekblokjes
Sharon de Miranda

Croque madame en goedgevulde soep met witte bonen en spekjes

Een glasnoedelsalade met krokant gebakken oesterzwammen
Sharon de Miranda

Glasnoedelsalade met krokant gebakken oesterzwammen

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Zomerse pasta pesto Genovese met zelfgemaakt pistache-ijs

Vegetarische poké bowl, met mais, biet en hazelnoot
Sharon de Miranda

Vegetarische poké bowl met mais, biet en hazelnoot

Sharon de Miranda

Salade parelgerst, oesterzwam en kokosyoghurt