Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Smaakvolle salade van pompoen, boerenkool en biet in zoutkorst
Geneal Harreman

Warme boerenkoolsalade met pompoen, radicchio, vijgen en biet uit de oven

Witlof met kappertjes en botersaus van gebrande koffie
Geneal Harreman

Gebakken witlof met radijsjes, amandelen en espresso beurre blanc

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Leon’s simmentaler raclette burger met rösti

Maak van kerstkliekjes deze gefrituurde aardappelballetjes met stoofvlees
Sharon de Miranda

Gefrituurde aardappelballetjes met stoofvlees van kliekjes

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Gefrituurde bloemkool
Geneal Harreman

Tempura van bloemkool met chipotle saus en een gevulde paddenstoel met notendip

Sharon de Miranda maakt een paddenstoelenstoof voor kerst
Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof met calvados, feta, paprika en een gepofte aardappel

Cubaanse gehaktschotel Picadillo met tomatensalade
Sharon de Miranda

Cubaanse gehaktschotel Picadillo met tomatensalade

Tortillawraps met bloemkool nuggets en yoghurt
Sharon de Miranda

Tortillawraps met bloemkool nuggets en yoghurt

Gebakken bietjes, wortel en geprakte pompoen met bietensaus
Geneal Harreman

Pompoenpuree met geroosterde biet en wortel

Drie smakelijke amuses voor de kerst van Sharon de Miranda
Sharon de Miranda

Drie smakelijke amuses voor kerst

Triffle met mascarpone en appel
Sharon de Miranda

Trifle met mascarpone en appel

Bulgur met haloumi
Sharon de Miranda

Bulgur salade met gegrilde halloumi, aubergine, tomaat en yoghurt dip

Croque-madame met een heerlijke witte bonensoep met spekblokjes
Sharon de Miranda

Croque madame en goedgevulde soep met witte bonen en spekjes

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Een glasnoedelsalade met krokant gebakken oesterzwammen
Sharon de Miranda

Glasnoedelsalade met krokant gebakken oesterzwammen

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto