Marmelade ijs en sinaasappel kletskop
Jetske van den Elsen

Marmelade-ijs met sinaasappel kletskoppen

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Panna cotta en stroop van appelcider met kletskopjes
Jetske van den Elsen

Panna cotta van appelcidersiroop

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

Trifle met passievrucht en een Pornstar Martini
Sharon de Miranda

Trifle met passievrucht en een Pornstar Martini

Creme Brulee
Rosah van Schendelen

Crème brûlée met verse geitenkaas en honing

Recept
Alain Caron

Gebakken ananas met bosbessenstroop en pistache

Lijnzaadcrackers
Ramon Brugman

Lijnzaadcrackers en sandwichspread met een gepocheerd eitje

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Breekbrood met geroosterde paprikasoep
Ramon Brugman

Breekbrood met geroosterde paprika

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Alain Caron

Spaanse lente-ui met courgette