risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Stoofschotel met zoete aardappelfriet uit de oven
Ramon Brugman

Stoofvlees met zoete aardappelfriet en frisse witlofsalade

Vis goujonettes van tongschar met tartaarsaus en komkommersalade
Leon Mazairac

Gefrituurde tongschar met frisse komkommersalade en tartaarsaus

Stoofvlees met ui en aardappelpuree
Sharon de Miranda

Stoofvlees met ui, verse kruiden en aardappelpuree

Pompoen ‘’rollade’’ met boerenkool gestoofd in broodbier en pastinaak met kruidenboter
Geneal Harreman

Luxe rollade van pompoen met misoboter en gepofte pastinaak uit de oven

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

Franse Klassiekers
Leon Mazairac

Mosselen à la thermidor met heerlijk gemarineerde kip en een frisse salade

Panna cotta en stroop van appelcider met kletskopjes
Jetske van den Elsen

Panna cotta van appelcidersiroop

Aardappel gratin | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Aardappelgratin met varkenshaas medaillon en romige champignonsaus

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Zuurkool - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak zelf zuurkool in een paar stappen

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met amandelspijs en pompoencrème

Sharon de Miranda

Oma's appeltaart

Fonio met kerrie runderstoof
Sharon de Miranda

Surinaams stoofpotje met fonio en gebakken banaan

geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Geneal Harreman

Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim

Ramon is in Amsterdam en gaat langs bij Sara Shawkat om eten te maken voor bij de iftar
Ramon Brugman

Okrastoof met lam, frisse rauwkost en zelfgemaakte kaassoufflés

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte