Broodje bavette met zoete whiskeysaus
Rosah van Schendelen

Broodje bavette met tomaat, augurk, gekaramelliseerde uien en whiskeysaus

Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

salade met lentegroenten
Alain Caron

Lente salade met radijsjes, Utrechtse uitjes en knoflookvinaigrette

Knoflookgamba's
Rosah van Schendelen

Knoflookgamba’s met gembersiroop en stokbrood

Pannenkoekje met oranje nougat
Alain Caron

Flensjes met oranje noga, mascarpone en een frisse mix van fruit

Koekjes met karamel en marshmallows
Rosah van Schendelen

S’mores met kletsmajoors en gezouten karamel

Salade met hop en parmaham
Rosah van Schendelen

Rucola salade met knolselderij, hopscheuten, ham en een eitje

Soesjes met ijs
Alain Caron

Zelfgemaakte soesjes met pistache ijs en frisse fruitsalade

Sinaasappelcake
Rosah van Schendelen

Zoete sinaasappelcake met oranjebloesem

ei
Leon Mazairac

Scampi's met venkelmousseline, een romige pastissaus, crème Dubarry en een roereitje

Mac 'n cheese met oude kaas en knapperige cornflakes
Rosah van Schendelen

Creamy mac & cheese met oude kaas

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

Leon's Philly steak sandwich
Leon Mazairac

Philly cheesesteak sandwich

Crepes met bier karamel en gebakken appel
Rosah van Schendelen

Crêpes met bierkaramel en gebakken peer

Kaaskroketjes
Leon Mazairac

Kaascrostini met vijgen, krokante kaaskroketjes en rogvleugel

Kibbeling
Rosah van Schendelen

Kibbeling met zeewiermayonaise en duindoornbes limonade

Papillot
Alain Caron

Rookworst met een papillot van prei, ui en zelfgemaakte mosterdsaus

Cinnamon rolls
Rosah van Schendelen

Cinnamon rolls met rozenglazuur voor Valentijn