Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Tunesisch streetfood
Nadia Zerouali

Tunesisch streetfood: kikkererwten soep met oud brood en een eitje

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, doperwten, haricot verts en frisse vinaigrette

bosbessen kruimelcake
Geneal Harreman

Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen

Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Orzo met portobello uit de oven
Geneal Harreman

Orzo bomvol groenten met een gevulde portobello en bechamelsaus uit de oven

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade
Nadia Zerouali

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade

Gebakken bietjes, wortel en geprakte pompoen met bietensaus
Geneal Harreman

Pompoenpuree met geroosterde biet en wortel

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen

Gemarineerde rettich met een boontjessalade
Nadia Zerouali

Salade van gemarineerde rettich en boontjes met gekonfijte citroen

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

camembert salade van Alain Caron
Alain Caron

Hartig taartje van wortel, bietjes en plantaardige camembert

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Alain maakt kip met druiven
Alain Caron

Kip gestoofd in witte wijn met druiven

Pompoenrisotto met vegan honing
Nadia Zerouali

Risotto van pompoen, walnoot en salie